Jak skrýt úkoly s citlivými informacemi před nástupem


Pokud je onboarding i preboarding součástí jediného kurzu, může být žádoucí kvůli důvérnosti informací úkoly po nástupu skrýt až do doby, než nováček nastoupí. Dalším případem použití je, pokud chcete, aby se účastníkovi kurzu úkoly uvolňovaly postupně.

Nastavení viditelnosti úkolů je dostupné v sekci Všechny kurzy > Nastavení. Přístup k obecnému nastavení kurzu má uživatel s oprávněním Správce obsahu nebo Správce systému.



U každé časové etapy je ve sloupci Viditelné od informace o dostupností úkolů. Po kliknutí na ikonu tužky v pravé části se zobrazí následující dialog:



V poli Viditelné od je možné zvolit dostupnost úkolů patřícím do této etapy výběrem jedné z následující možností:
 
  • Vytvoření kurzu (vždy viditelné)
  • Začátku kurzu – Při vytváření kurzu je vybíráno datum začátku a konce. Pokud datum začátku představuje nástup zaměstnance, budou úkoly z této etapy skryty před nástupem.
  • X dní po začátku kurzu – Po zvolení této možnosti budete vyzvání ke doplnění počtu dní.
  • X dní před koncem kurzu – Po zvolení této možnosti budete vyzvání ke doplnění počtu dní.

Pokud jsou úkoly dané etapy uzamčeny, účastník kurzu je vidí následujícím způsobem a zpřístupní se až k uvedenému datu.


 
US